torsdag 21 april 2011

Vitt, white, blanco, blanc...

Invändigt är det långt ifrån i ordning - det är något bättre på utsidan. Nu återstår bara den sista, vita strykningen och gräs och trappa och stenläggning och och och....det tar verkligen aaaldrig slut. Ett hus är verkligen som en sparbössa utan botten. Men I love it!
 




Dessa utemöbler köpte vi idag till altanen. Såg dem i veckan och gillade det vita, lättskötta aluminiumet i kombination med trä. Så snyggt. Kommer förhoppningsvis lagom till lunch imorgon.



Imorgon blir det äggjakt i skogen bakom huset för S och hans kompis A.  Lillskrutten blev alldeles salig när han fick höra att påskharen hade gömt ett stort ägg med presenter bara till honom. Gullungen är bara för söt.

GLAD PÅSK!

4 kommentarer:

  1. Fiiiiiint! Vilken skillnad det genast blev! Vilken färgkod valde ni? Målar ni själva? Är det Jula-lamporna som sitter på fasaden?

    Så härligt att ni har hela sommaren på er att komma i ordning och pyssla runt huset.

    Vad ska ni välja för sten till stenläggningen?

    SvaraRadera
  2. Daniel Andersson22 april 2011 kl. 20:29

    Så fint det blir!!

    SvaraRadera
  3. Nej vi målar inte själva, tid till det finns knappt och ännu mindre ork;). Färgkoden från Jotun heter Reflektion. Lamporna är inte från Jula utan från MALMBERGS men de ser nästintill likadana ut. Vi har inte bestämt oss angående sten än men vi kommer väl dit snart.

    SvaraRadera